0

Uvjeti plaćanja

Plaćanje kreditnim karticama: Maestro, Mastercard, Visa, Premium Visa i Diners.

Plaćanje po ponudi (avansna uplata - uplatnica / virman ili internet bankarstvo)

Ukoliko proizvod želite platiti po ponudi, narudžbu možete napraviti putem webshopa i odabrati opciju plaćanja - virman (gotovina)

Nakon što odaberete proizvode koje želite naručiti i pošaljete narudžbu, na e-mail adresu ćete automatski dobiti ponudu sa točnim iznosom za uplatu. Vašu narudžbu će provjeriti webshop administrator, te Vas kontaktirati ukoliko je navedena roba raspoloživa i rezervirati je dok se uplata ne evidentira. Roba se šalje nakon što uplata bude vidljiva na računu (provjera i obrada webshop administrator).

Sve cijene proizvoda na web stranicama su sa uračunatim PDV-om. U slučaju krive uplate iznosa, tvrtka PROSAT d.o.o. će osigurati povrat više uplaćenog novca na račun platitelja.

Plaćanje na našim webstranicama je sigurno!

Načini plaćanja putem webshop-a:

  • Premium Visa - do 10 rata bez kamata
  • Diners Club - do 36 rata bez kamata (minimalni iznos 66,36 €)
  • Mastercard - do 24 rate bez kamata ugovorenim karticama Zagrebačke banke (minimalni iznos 66,36 €)
  • VISA - do 12 rata bez kamata ugovorenim karticama PBZ-a
  • VISA
  • Discover

Za Internet naplatu Mastercard, Diners, Visa i Discovery kreditnih kartca koristimo CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Jednostrani raskid ugovora

1. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom preporučenom poštom ili elektroničkom poštom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili mobitela, broj računa po kojem je roba kupljena, te adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i naš Obrazac za jednostrani raskid ugovora.

2. Povrat uplaćenog iznosa

Ako jednostrano raskinete Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena i kada je utvrđeno da je roba u ispravnom/nekorištenom stanju, te u originalnoj ambalaži.

3. Povrat robe

Robu vratite bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Uz vraćenu robu obavezno poslati isporučenu dokumentaciju (račun i jamstveni list uređaja, ako je riječ o uređaju koji se isporučuje s odgovarajućim jamstvenim listom).

4. Troškove povrata robe snosi kupac

5. Kupac snosi odgovornost za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

*Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana od primitka proizvoda.

Reklamacije i servis

PROSAT d.o.o. prodaje isključivo nove proizvode. Za svaki prodani proizvod izdajemo jamstvo koje dobivamo od proizvođača, tj. ovlaštenog uvoznika / distributera. Na jamstvenom listu su navedeni uvjeti jamstva i popis ovlaštenih servisa za Hrvatsku. U slučaju reklamacije proizvoda potrebno je obratiti se ovlašenom servisu koji je naveden u jamstvenom listu. Jamstvo za svaki proizvod je istaknuto na web stranicama i na ovjerenom jamstvenom listu koji se isporučuje sa proizvodom. Reklamacija na neispravan proizvod ostvaruje se prema uvjetima navedenim u jamstvenom listu proizvoda. Servis je potrebno osobno kontaktirati i dogovoriti detalje oko dostave robe na servis.

Povrat ispravne robe uz povrat novca neće biti moguć ukoliko ne bude ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:

  • Roba i dodatni dijelovi koji su sastavni dio paketa moraju biti u količini i stanju u kojem su originalno isporučeni - bez fizičkih oštećenja!
  • Originalna ambalaža proizvoda mora biti bez fizičkih oštećenja, ogrebotina, udubljenja i nesmije biti izljepljena samoljepljivom trakom niti bilo kakvim drugim naljepnicama (poput naljepnice dostavne službe i sl.).

Povrat softvera (npr. Microsoft Windows, Office, antivirusni programi...) nije moguć.

Uz robu koja se šalje obavezno trebate poslati i kompletnu dokumentaciju koja je dobivena sa uređajem: račun, jamstvo, upute. Troškove povrata ispravne robe snosi kupac. Sva roba i paketi koji su poslani na adrese tvrtke Prosat d.o.o. bez prethodnog dogovara sa Prosat d.o.o. neće biti prihvaćeni i paket će biti vraćen pošiljatelju njegovim troškom.

Izjava privatnosti

PROSAT d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu svih osobnih podataka kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PROSAT d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

web25godina

25 godina poslovnog iskustva garancija je kvalitete i povjerenja kupaca i tvrtki koje posluju sa nama!

© 2024 Prosat d.o.o. Sva prava pridržana.

Web by: