0

Kontakt

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name

*Ispunite formu i pošaljite nam upit. Odgovorit ćemo u što kraćem vremenu.

PROSAT d.o.o.

OIB: 06021561857


Poslovnica - Zagreb / Prečko:
Shopping centar Prečko (istočni ulaz)

Slavenskog 1 | 10134 Zagreb

tel:
01 / 3873 875,
01 / 3873 639,

e-mail: prodaja@prosat.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak od 8:00 — 16:00

Vikendom, blagdanima i praznicima ne radimo

Prosat Ducan

O nama

PROSAT d.o.o. je osnovan 1995.g. kada je otvoren prvi Prosat shop u Shopping centru Prečko, okrenut prvenstveno potrošačkoj elektronici i multimedijalnim uređajima. Godine 2004., prepoznavši trendove u IT industriji, otvorili smo i prvu specijaliziranu prijenosnih računala u RH.

Prosat d.o.o. je danas vodeći hrvatski specijalizirani dućan za prodaju prijenosnih računala i opreme vodećih svjetskih proizvođača (HP, Toshiba, Lenovo, Asus, Acer, Dell, Fujitsu).

Uz prijenosna računala, kupcima nudimo kvalitetne savjete i podršku prilikom kupnje što nas izdvaja iz standardne konfekcijske prodaje prijenosnika po trgovačkim lancima i "media centrima" širokog spektra.

Dostava

Uslugu dostave proizvoda naručenih putem webshop-a obavlja kurirska služba sa kojima tvrtka PROSAT d.o.o. ima sklopljen ugovor (Overseas Express). Usluga dostave se obračunava po trenutno važećem cjeniku kuriske tvrtke. Minimalna cijena dostave je 5,31 €.

Za sve web narudžbe iznad 265,45 € (sa PDV-om), dostava je BESPLATNA!

Brzina dostave ovisi o raspoloživosti robe koja se naručuje, načinu plaćanja i adresi dostave. Za točno vrijeme dostave, kontaktirajte nas e-mailom, a najčešći rok dostave je drugi dan od dana vidljive uplate ili autorizacije kreditne kartice. Webshop narudžbe i usluge dostave ne vrijede za inozemstvo; narudžbe prihvaćamo i obrađujemo samo za adrese u Republici Hrvatskoj.

Reklamacije i servis

PROSAT d.o.o. prodaje isključivo nove proizvode. Za svaki prodani proizvod izdajemo jamstvo koje dobivamo od proizvođača, tj. ovlaštenog uvoznika / distributera. Na jamstvenom listu su navedeni uvjeti jamstva i popis ovlaštenih servisa za Hrvatsku. U slučaju reklamacije proizvoda potrebno je obratiti se ovlašenom servisu koji je naveden u jamstvenom listu. Jamstvo za svaki proizvod je istaknuto na web stranicama i na ovjerenom jamstvenom listu koji se isporučuje sa proizvodom. Reklamacija na neispravan proizvod ostvaruje se prema uvjetima navedenim u jamstvenom listu proizvoda. Servis je potrebno osobno kontaktirati i dogovoriti detalje oko dostave robe na servis.

Povrat ispravne robe uz povrat novca neće biti moguć ukoliko ne bude ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:

  • Roba i dodatni dijelovi koji su sastavni dio paketa moraju biti u količini i stanju u kojem su originalno isporučeni - bez fizičkih oštećenja!
  • Originalna ambalaža proizvoda mora biti bez fizičkih oštećenja, ogrebotina, udubljenja i nesmije biti izljepljena samoljepljivom trakom niti bilo kakvim drugim naljepnicama (poput naljepnice dostavne službe i sl.).

Povrat softvera (npr. Microsoft Windows, Office, antivirusni programi...) nije moguć.

Uz robu koja se šalje obavezno trebate poslati i kompletnu dokumentaciju koja je dobivena sa uređajem: račun, jamstvo, upute. Troškove povrata ispravne robe snosi kupac. Sva roba i paketi koji su poslani na adrese tvrtke Prosat d.o.o. bez prethodnog dogovara sa Prosat d.o.o. neće biti prihvaćeni i paket će biti vraćen pošiljatelju njegovim troškom.

Izjava privatnosti

PROSAT d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu svih osobnih podataka kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PROSAT d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

web25godina

25 godina poslovnog iskustva garancija je kvalitete i povjerenja kupaca i tvrtki koje posluju sa nama!

© 2024 Prosat d.o.o. Sva prava pridržana.

Web by: