Prosat

01/3873-875, 01/3873-759prodaja@prosat.hr
Filteri

Uvjeti

              

  
 

NAČINI PLAĆANJA

R1 račun je moguće dobiti bez obzira na način i sredstvo plaćanja.

Načini plaćanja putem webshop-a:
  • Premium Visa - do 10 rata bez kamata
  • Diners Club - do 36 rata bez kamata (minimalni iznos 66,36 €)
  • Mastercard - do 24 rate bez kamata ugovorenim karticama Zagrebačke banke (minimalni iznos 66,36 €)
  • VISA - do 12 rata bez kamata ugovorenim karticama PBZ-a
  • VISA
  • Discover
 

Načini plaćanja u našoj poslovnici u Zagrebu:

Premium Visa
  • jednokratno
  • 2 - 10 rata bez kamata

Mastercard
  • jednokratno
  • 2 - 12 rata bez kamata na Mastercard kartice Raiffeisen banke
  • 2 - 12 rata bez kamata na Mastercard kartice Erste banke
  • 2 - 12 rata na go!card kartice Zagrebačke banke
  • 2 - 24 rate na Mastercard kartice Zagrebačke banke

Maestro
  • jednokratno
  • 2 - 12 rata bez kamata na Maestro kartice Privredne banke Zagreb
  • 2 - 12 rata bez kamata na Maestro kartice Raiffeisen banke
  • 2 - 12 rata bez kamata na Maestro kartice Zagrebačke banke
  • 2 - 12 rata bez kamata na Maestro kartice Erste banke

Visa
  • jednokratno
  • 2 - 12 rata bez kamata na Visa kartice Privredne banke Zagreb
  • 2 - 12 rata bez kamata na Visa kartice Raiffeisen banke
  • 2 - 24 rate bez kamata na VISA AM i Visa Business kartice Zagrebačke banke

Diners
  • jednokratno
  • 2 - 36 rata bez kamata (minimalni iznos 265,45 €)

JCB - Japan Credit Bureau kartica
  • jednokratno

MBPlus Maestro kartice banaka MBNet grupacije
  • jednokratno
  • 2 - 12 rata bez kamata

NAPOMENA Obročno plaćanje moguće je jedino karticama izdanim u Republici Hrvatskoj.
 


O NAMA

PROSAT d.o.o. je osnovan 1995.g. kada je otvoren prvi Prosat shop u Shopping centru Prečko, okrenut prvenstveno potrošačkoj elektronici i multimedijalnim uređajima. Godine 2004., prepoznavši trendove u IT industriji, otvorili smo i prvu specijaliziranu prijenosnih računala u RH.

Prosat d.o.o. je danas vodeći hrvatski specijalizirani dućan za prodaju prijenosnih računala i opreme vodećih svjetskih proizvođača (HP, Toshiba, Lenovo, Asus, Acer, Dell, Fujitsu).
Uz prijenosna računala, kupcima nudimo kvalitetne savjete i podršku prilikom kupnje što nas izdvaja iz standardne konfekcijske prodaje prijenosnika po trgovačkim lancima i "media centrima" širokog spektra.

Uvjeti korištenja - pravila i upute

Usluge webshopa možete koristiti odmah nakon registracije i prijave na stranice www.prosat.hr .

Korak 1. - Registracija
Link za registraciju nalazi se u gornjem lijevom dijelu stranice ("Registracija"). Polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena kako bi se mogla izvršiti registracija za korištenje webshopa. Nakon registracije, na e-mail adresu koja je prijavljena kod registracije stižu podaci za prijavu. Registracija na stranicu se obavlja samo jednom, kod prve kupnje na stranicama, a kod svake sljedeće kupnje se koristi prijava sa korisničkim imenom i lozinkom. Ukoliko trebate R1 račun, kod registracije se uvijek registrirajte kao tvrtka.

Korak 2. - Prijava
Sa korisničkim imenom i lozinkom treba se prijaviti na stranice webshopa. Link za prijavu nalazi se u gornjem lijevom dijelu stranice.

Korak 3. - Traženje proizvoda
Kada ste uspješno prijavljeni na webshop, možete početi sa pretragom proizvoda koji želite naručiti ili kupiti. Pretragu možete izvršiti na dva načina. Prvi način pretrage proizvoda je putem live tražilice koja se nalazi u gornjem dijelu stranice. Ovo je brži način pretraživanja ako znate dio ili puno ime proizvoda koji tražite. Ako je proizvod izlistan u rezultatima tražilice dovoljno je klinuti na njega i link će nas automatski dovesti na stranicu sa detaljima i slikama proizvoda na kojem je vidljiv status raspoloživosti proizvoda. Drugi način pretrage je putem izbornika kategorije proizvoda koji se nalazi sa lijeve strane web stranice (AKCIJA, Notebook, Stolna računala, ...).

Korak 4. - Izbor proizvoda (ubacivanje u web košaricu)
Kada ste uspješno pronašli proizvod koji trebate, sljedeći korak je odrediti koju količinu želite ubaciti u web košaricu. Prema standardu je količina koja se ubacuje u košarici postavljena na 1 kom, što možete učiniti pritiskom na gumb "U košaricu". Ukoliko želite ubaciti više komada određenog proizvoda, potrebno je kliknuti na padajući izbornik pored broja 1 u kojem je moguće izabrati do 99 komada proizvoda. Ako je proizvod uspješno ubačen u web košaricu, u gornjem desnom dijelu stranice pored sličice košarice će se pojaviti iznos naručenog proizvoda. Ukoliko naručite krivi proizvod ili količinu, status web košarice detaljno možete pogledati i promijeniti ako kliknete na iznos u gornjem desnom dijelu stranice gdje će se pojaviti popis stvari i opcija brisanja artikala iz košarice - UKLONI. Artikli se automatski brišu iz košarice kada se narudžba ili kupnja izvrši ili kada se odjavite sa stranice.

Korak 5. - Izbor obrade narudžbe (ponuda za plaćanje gotovinom ili direktna kupnja - plaćanje karticom)
Kada ste odabrali proizvode i količine prelazite na sljedeći korak, "Kupi", u kojem možete odabrati da li proizvod želite odmah platiti karticom ili odabrati opciju plaćanja virman/gotovina u kojoj će Vam sustav odmah nakon klika na gumb POTVRDI automatski poslati e-mail sa ponudom naručenih artikala. Ukoliko ste odabrali opciju plaćanja po ponudi (virman), primiti ćete e-mail sa potvrdom narudžbe i ponudom. Plaćanje vršite po spomenutoj ponudi. Ukoliko se pokaže da ste sredstva uplatili, a proizvod koji ste naručili ipak nije raspoloživ, novac vraćamo na račun sa kojeg je i uplaćen ili birate drugi proizvod, ako Vama tako odgovara. Ako ste odabrali opciju plaćanja karticom i izvršili plaćanje, e-mail koji ćete tada primiti će naglasiti da je Vaša narudžba u obradi. Dok ne dobijete e-mail o evidentiranoj uplati od strane web administratora znači da Vaša narudžba nije obrađena. Sredstva se skidaju sa kartice tek kada dobijete obavijest o evidentiranoj uplati na e-mail. Možemo stornirati Vašu narudžbu i odmah izvršiti povrat sredstava i 24h nakon što primite e-mail o evidentiranoj uplati. Povrat sredstava se može izvršiti i nakon navedenog roka, ali se tada na povrat čeka par dana. Ako naručenu robu želite platiti prilikom preuzimanja, tada odaberite način plaćanja Pouzećem.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje kreditnim karticama: Maestro, Mastercard, Visa, Premium Visa i Diners.

Plaćanje po ponudi (avansna uplata - uplatnica / virman ili internet bankarstvo)
Ukoliko proizvod želite platiti po ponudi, narudžbu možete napraviti putem webshopa i odabrati opciju plaćanja - virman (gotovina)
Nakon što odaberete proizvode koje želite naručiti i pošaljete narudžbu, na e-mail adresu ćete automatski dobiti ponudu sa točnim iznosom za uplatu. Vašu narudžbu će provjeriti webshop administrator, te Vas kontaktirati ukoliko je navedena roba raspoloživa i rezervirati je dok se uplata ne evidentira. Roba se šalje nakon što uplata bude vidljiva na računu (provjera i obrada webshop administrator).

Sve cijene proizvoda na web stranicama su sa uračunatim PDV-om. U slučaju krive uplate iznosa, tvrtka PROSAT d.o.o. će osigurati povrat više uplaćenog novca na račun platitelja.

PLAĆANJE NA NAŠIM WEB STRANICAMA JE SIGURNO!

Za Internet naplatu Premium Visa i Visa kreditnih kartca koristimo ePay servis za Internet naplatu tvrtke Globaldizajn d.o.o. koji koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba, kao sto je sigurnosni protokol Secure Socket Layer (SSL) te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zastićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

Za Internet naplatu Mastercard, Diners, Visa i Discovery kreditnih kartca koristimo CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u
CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

DOSTAVA
 

Uslugu dostave proizvoda naručenih putem webshop-a obavlja kurirska služba sa kojima tvrtka PROSAT d.o.o. ima sklopljen ugovor (Overseas Express). Usluga dostave se obračunava po trenutno važećem cjeniku kuriske tvrtke. Minimalna cijena dostave je 5,31 €.

Za sve web narudžbe iznad 265,45 € (sa PDV-om), dostava je BESPLATNA!

Brzina dostave ovisi o raspoloživosti robe koja se naručuje, načinu plaćanja i adresi dostave. Za točno vrijeme dostave, kontaktirajte nas e-mailom, a najčešći rok dostave je drugi dan od dana vidljive uplate ili autorizacije kreditne kartice. Webshop narudžbe i usluge dostave ne vrijede za inozemstvo; narudžbe prihvaćamo i obrađujemo samo za adrese u Republici Hrvatskoj.

 

REKLAMACIJE / SERVIS

PROSAT d.o.o. prodaje isključivo nove proizvode. Za svaki prodani proizvod izdajemo jamstvo koje dobivamo od proizvođača, tj. ovlaštenog uvoznika / distributera. Na jamstvenom listu su navedeni uvjeti jamstva i popis ovlaštenih servisa za Hrvatsku. U slučaju reklamacije proizvoda potrebno je obratiti se ovlašenom servisu koji je naveden u jamstvenom listu. Jamstvo za svaki proizvod je istaknuto na web stranicama i na ovjerenom jamstvenom listu koji se isporučuje sa proizvodom. Reklamacija na neispravan proizvod ostvaruje se prema uvjetima navedenim u jamstvenom listu proizvoda. Servis je potrebno osobno kontaktirati i dogovoriti detalje oko dostave robe na servis.

Povrat ispravne robe uz povrat novca neće biti moguć ukoliko ne bude ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:
Roba i dodatni dijelovi koji su sastavni dio paketa moraju biti u količini i stanju u kojem su originalno isporučeni - bez fizičkih oštećenja!
Originalna ambalaža proizvoda mora biti bez fizičkih oštećenja, ogrebotina, udubljenja i nesmije biti izljepljena samoljepljivom trakom niti bilo kakvim drugim naljepnicama (poput naljepnice dostavne službe i sl.).
Povrat softvera (npr. Microsoft Windows, Office, antivirusni programi...) nije moguć.
Uz robu koja se šalje obavezno trebate poslati i kompletnu dokumentaciju koja je dobivena sa uređajem: račun, jamstvo, upute. Troškove povrata ispravne robe snosi kupac. Sva roba i paketi koji su poslani na adrese tvrtke Prosat d.o.o. bez prethodnog dogovara sa Prosat d.o.o. neće biti prihvaćeni i paket će biti vraćen pošiljatelju njegovim troškom.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

1. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora
Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom preporučenom poštom ili elektroničkom poštom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili mobitela, broj računa po kojem je roba kupljena, te adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i naš Obrazac za jednostrani raskid ugovora.
Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana od primitka proizvoda.
2. Povrat uplaćenog iznosa
Ako jednostrano raskinete Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena i kada je utvrđeno da je roba u ispravnom/nekorištenom stanju, te u originalnoj ambalaži.
3. Povrat robe
Robu vratite bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Uz vraćenu robu obavezno poslati isporučenu dokumentaciju (račun i jamstveni list uređaja, ako je riječ o uređaju koji se isporučuje s odgovarajućim jamstvenim listom).
4. Troškove povrata robe snosi kupac.
5. Kupac snosi odgovornost za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.


IZJAVA PRIVATNOSTI

PROSAT d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu svih osobnih podataka kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici PROSAT d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.