Prosat

01/3873-875, 01/3873-759prodaja@prosat.hr
Filteri

HP obavijest o sigurnosnom povlačenju

Program zamjene i sigurnosnog povlačenja baterije HP prijenosnih računala i mobilnih radnih stanica.Obavijest o sigurnosnom povlačenju


Program zamjene i sigurnosnog povlačenja baterije HP prijenosnih računala i mobilnih radnih stanica

 


4. siječnja 2018. tvrtka HP objavila je globalni dobrovoljni program povlačenja i zamjene za određene baterije prijenosnih računala i mobilnih radnih stanica. Potencijalno zahvaćene baterije isporučene su s određenim HP-ovim ProBook (64x G2 i G3, 65x G2 i G3), HP x360 310 G2, HP ENVY m6, HP Pavilion x360, HP 11 Notebook računalima, i HP ZBook (17 G3, 17 G4, Studio G3) mobilnim radnim stanicama koji su se prodavali globalno od prosinca 2015. do prosinca 2017. Te baterije također su prodavane kao pribor ili su davane kao zamjena za HP ZBook Studio G4 mobilnu radnu stanicu ili bilo koji prethodni proizvod preko HP-a ili ovlaštenih pružatelja usluga. Zahvaćene baterije imaju potencijal pregrijavanja, predstavljaju opasnost od vatre i opeklina za kupce.

HP poziva korisnike da provjere sve potencijalno zahvaćene proizvode

Potencijalno zahvaćene baterije

 


Ključno je da provjerite vašu bateriju.

Mnoge od tih baterija ugrađene su u sustav, što znači da ih korisnik ne može sam zamijeniti. Za provjeru baterije slijedite donje upute:

Što trebate napraviti
Idite na HP-ovu web-lokaciju za povlačenje baterija: www.hp.com/go/batteryprogram2018 kako biste provjerili vašu bateriju. HP je razvio ažuriranje BIOS-a za korisnike čije su baterije zahvaćene ovim programom povlačenja, koje će bateriju staviti u “Sigurnosni način rada baterije”. Ako se provjerom utvrdi da je vaša baterija zahvaćena, odmah prestanite upotrebljavati bateriju prebacivši je u Sigurnosni način rada baterije. Mnoge od tih baterija ugrađene su u sustav, što znači da ih korisnik ne može sam zamijeniti. Nemojte pokušavati izvaditi bateriju. HP će besplatno pružiti uslugu zamjene baterije za svaku bateriju zahvaćenu ovim programom povlačenja.

Napomena: Kad se baterija stavi u sigurnosni način rada, možete nastaviti upotrebljavati svoje prijenosno računalo ili mobilnu radnu stanicu priključenjem na HP-ov adapter napajanja.

Napomena: Postupak provjere može pokazati da se bateriju ovaj opoziv ne odnosi. Manje od 3 % potencijalno zahvaćenih proizvoda prodanih tijekom toga razdoblja sadrži baterije koje obuhvaća ovo sigurnosno povlačenje.

Ako imate pitanja o ovome programu, idite na www.hp.com/go/batteryprogram2018 i odaberite Kontaktirajte nas.

Ispričavamo se zbog bilo kakvih neugodnosti koje vam je ovo možda prouzročilo.

S poštovanjem, HP.

Ovo povlačenje se provodi u suradnji s raznim vladinim regulatornim agencijama.

© Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Objava do 31.7.2018.