Prosat

01/3873-875, 01/3873-759prodaja@prosat.hr
Filteri

Financiranje IT opreme za pravne osobe putem operativnog najma

Hitno Vam treba novi notebook, računalo, server, tablet, printer, monitor ili televizor, a trenutno nemate dovoljno financijskih sredstava? Pored dosadašnjeg načina financiranja, od sada vam nudimo moderni oblik financiranja opreme za pravne osobe putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska. Cijenjeni partneri i kupci,

Vjerujemo da ste dobro upoznati s našim načinima plaćanja, koji su kao i naša ponuda uvijek svježi i diktiraju trendove.

Pored dosadašnjeg načina financiranja, od sada vam nudimo moderni oblik financiranja opreme za pravne osobe putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska.

Prošla su vremena kad je trebalo planirati budžet, izravno kupovati opremu putem predračuna i to prije no što se ona počela isplaćivati kroz korištenje.

Hitno Vam treba novi notebook, računalo, server, tablet, printer, monitor ili televizor, a trenutno nemate dovoljno financijskih sredstava?

IMAMO RJEŠENJE! JEDNOSTAVNO, BRZO I FLEKSIBILNO.

Nudimo uslugu financiranja IT opreme nabavne vrijednosti već od 4.000,00 HRK na dalje, a sam postupak rješavanja zahtjeva je jednostavan i brz.
Koje su prednosti financiranja opreme putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska?

Prednosti operativnog najma opreme:
  • Najamnine se u knjigovodstvu tretiraju kao 100% trošak
  • Ne smanjujete likvidnost i kreditnu sposobnost tvrtke
  • Bez učešća u financiranju
  • Bez dostavljanja dokumentacije
  • Fiksne najamnine u HRK za cijelo vrijeme trajanja ugovora, (bez valutnog rizika)
  • Plaćanje najamnina mjesečno ili kvartalno
  • Zaprimanje zahtijeva i odobrenje u istom danu
  • Trajanje najma od 12 do 60 mjeseci.
  • Isporuka odmah po odobrenju i potpisivanju ugovora

Kako unajmiti opremu? Jednostavno! Dokumentacija za procjenu boniteta? Nije potrebna!

Ovlaštena osoba samo sa žigom tvrtke i osobnom iskaznicom zatraži ponudu za potrebnu opremu, ili dođe osobno u našu poslovnicu.

Naše ljubazno osoblje poslati će upit za financiranje našem partneru GRENKE Hrvatska. Odluka o financiranju donosi se unutar 2h za iznose do 150.000,00HRK (neto).

Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 HRK neto!

Ukoliko je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu u našoj poslovnici (nije potrebna javnobilježnička ovjera ugovora) i preuzimate opremu odmah ili Vam mi organiziramo dostavu.

Nemojte vezati dragocjeni kapital  u opremu – investirajte ga u razvoj poslovanja!